Холивудската звезда Ким Катрал е родена на днешния ден, 21 август, 1956 година

...
Холивудската звезда Ким Катрал е родена на днешния ден, 21 август, 1956 година
Коментари Харесай

Скандална, но до болка искрена: 13 неща, които научихме от Саманта Джоунс

Холивудската звезда Ким Катрал е родена на днешния ден, 21 август, 1956 година в Ловърпул, Англия. Днес, до момента в който почитателите на „ Сексът и градът “ чакат с неспокойствие да я видят още веднъж в ролята на Саманта, актрисата чества 67-ия си рожден ден.

Ким е най-известна с ролята на Саманта Джоунс в хитовия сериал „ Сексът и градът “, който се излъчва 1998 и 2004 година, само че не стопира да вълнува и до през днешния ден.

Ким Катрал два пъти отхвърля ролята на Саманта Джоунс , преди да бъде уверена от гаджето на Дарън Стар да опита и да снима пилотния епизод през 1998.

За превъплъщението си в скандалната русокоска актрисата печели премия Златен глобус през 2003 година . Ким може да се похвали с повече от 90 функции в киното и малкия екран, като първата ѝ изява е през 1975 година в „ Розов цвят “, а особена известност ѝ печели комедията „ Полицейска академия “ (1984 г.).

 ким катрал Getty

През последните години самата Ким удостовери слуховете, които натъжаваха почитателите на „ Сексът и градът “ от години – сред нея и трите ѝ екранни партньорки не е имало другарство , а наподобява са липсвали и колегиалност и съгласие.

Въпреки че се отхвърли да се върне в сериала и следва да забележим единствено няколкосекудна сцена с нейно присъединяване във втория сезон на „ Просто ей по този начин “, Саманта Джоунс остава най-емблематичната роля на Ким Катрал.

През годините почитателите от ден на ден се убеждаваха, че героинята въплъщава цялата концепция и философия на „ Сексът и градът “.

Тя е пряма , в никакъв случай не съди приятелките си, само че постоянно е подготвена да ги отбрани . Освен това приема минусите си и отхвърля да заплаща налог публично мнение.

За нея няма тематика табу нито в секса, нито във взаимоотношенията, а разбиранията ѝ от време на време могат да бъдат крайни и цинични , само че пък са си нейни и тя не се опасява да отстоява правото да бъде себе си.

Силна и сполучлива, Саманта Джоунс ни научи, че не е нужно да чакаме идеалния мъж, с цел да бъдем щастливи, нито да вършим огромни взаимни отстъпки със себе си, с цел да угаждаме на всички. Както и че не трябва да се тормозим, че остаряваме, тъй като една жена е страхотна на всяка възраст – тъкмо като самата Ким Катрал, която е на 67 и продължава да ни зашеметява!

В галерията събрахме 13 незабравими и занимателни цитата на Саманта Джоунс, които показват нейната (понякога) странна, само че и доста мъдра философия за живота:
 13 скандални, само че откровени цитата на Саманта Джоунс  13 скандални, само че откровени цитата на Саманта Джоунс  13 скандални, само че откровени цитата на Саманта Джоунс  13 скандални, само че откровени цитата на Саманта Джоунс
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР